Previous Next

Систем за видео надзор (CCTV) и алармен систем - НИДО ГЛОБАЛ ТЕКСТИЛЕ Koчани

  • Проектирање и изведба на алармен систем.
  • Изведба на систем за видео надзор со опрема од познатиот производител DAHUA.
  • Изведба и сертифицирање на компјутерска мрежа.
  • Изведба на аудио систем.