Нудиме комплетни решенија за проектирање и изведба на автоматика за рампи и врати. 

Моторите за врати и соодветната автоматика се многу елегантно и луксузно решеније за автоматизација на влезот во вашиот имот. Отворањето со далечински управувач е удобно решение, каде што со едно притискање на копче вие може да ја отворите портата без притоа да излегувате од вашиот автомобил. Истотака, доколку вашата зграда поседува паркинг, поставувањето на автоматска рампа ќе овозможи паркингот да го користат само станарите кои живеат во истата.